A A A

Eindelijk weer beter slapen!.........

Goed slapen is een belangrijk element in het creƫren van de juiste balans in uw leven. Slapen ondersteunt het herstellend vermogen van uw lichaam en geest. Reparatiemechanismen en verwerkingsprocessen vinden vooral 's nachts plaats. Een chronisch slaaptekort kan dan ook verregaande gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Eindelijk lekker slapen!

Dat opgeluchte gevoel dat het weer lukt. Zalig toch, om weer eens wakker te worden met voldoening en voelbare energie in uw lichaam. U kunt de dagen beter aan en ervaart al bij het opstaan dat u de dag met een positieve instelling tegemoet kunt treden.

Overdag kunt u zich beter concentreren. U heeft meer structuur en grip op de dag. Door de betere nachtrust neemt uw veerkracht toe, dus kunt u rustiger reageren op moeilijkere situaties. U heeft weer energiereserves. Het leven lijkt een stuk gemakkelijker en lichter te zijn.

Slaapproblemen zijn onder te verdelen in 3 categorieƫn:

  • inslaapproblemen;

  • doorslaapproblemen;

  • te vroeg wakker worden.

Combinaties hiervan komen natuurlijk ook voor.

Denkt u nu, lekker slapen dat is wat ik ook wel zou willen!!....doe er wat aan! Maak een afspraak met Gemma Boots, gediplomeerd slaaptherapeute en oefentherapeute Cesar. Tel: 0527-617722. De therapie wordt gegeven in medisch centrum '"de Houttuinen".